skip to Main Content

Hair Studio är en av de ledande frisörsalongerna i Stockholm. Hos oss finns hög kompetens, kreativitet och naturligtvis en suverän service. Det är viktigt för oss att den exklusiva hårvården, som vi erbjuder Dig, även innehar personlig rådgivning med svar på alla frågor rörande hårvård, utseende och produkter.

Det är vår ambition att Du inte bara känner dig nöjd och belåten, utan även finner att du erhållit den bästa tänkbara behandlingen och servicen, samt att ditt hår verkligen fungerar som du tänkt dig och så som du kommit överens om med din frisör. Hos oss arbetar endast professionellt utbildade frisörer, och vi ställer höga krav på vår personal när det gäller kunnande, kreativitet, servicenivå och produktkunskap.

Salongen, som har funnits sedan 1936, arbetar med den senaste hårvården på alla behandlingsområden, och inriktar sig på kunder med höga krav på precision och kvalitet. Salongen är mycket välkänd, och har nu sedan April 2010 flyttat till en ny fräsch lokal som ligger lite högre upp på Mäster Samuelsgatan 7 belägen efter Biblioteksgatan.

Välkommen in för en fri konsultation.

DSC_5373
DSC_5347
DSC_5374
Back To Top