skip to Main Content

Balmain

Balmain är ett företag med anor. Modehuset grundades av Pierre Balmain och blev kända för exklusiva klänningar och dofter till världens största kändisar. Alla ville ha Balmain. Detta har de också överfört till hårprodukterna som självklart innehåller deras signaturdofter. Balmain har över 40års backstage erfarenhet av att skapa exklusiva, lyxiga och tidlösa hår kreationer som fungerar i de finaste sammanhangen. ”Luxury Hair for everyone”

Ghd

Ghd har länge varit en favorit för hårstylister världen över och är även valet hos kända stilikoner som Victoria Beckham, Katy Perry och Jennifer Aniston. ghd är den officiella sponsorn för Victoria’s Secret Fashion Show, vars berömda svall nästan tar över showen! Deras värmeverktyg ger en riktigt proffsig och lyxig finish men är samtidigt väldigt lätta att manövrera, det har gjort dem till ett måste för hårentusiaster världen över. Välj mellan locktänger, plattänger, hårfönar, stylingprodukter och inte minst deras lyxiga Limited Edition serier.
”Good Hair Day”

Redken

Redken är baserat på 3 kärnvärden – inspiration, mode och innovation. Som ett ledande backstage varumärke inom hårvård och styling, skapar Redken varje säsong nya hårtrender under modeveckorna i New York, London, Milano och Paris. Ditt hår är din bästa accessoar, så låt Redken hjälpa dig att aldrig ha en dålig hårdag igen.
”Be the best you”

India By Icon

Hårvårdskollektionen India innehåller speciella vårdande produkter som får sin effekt från bland annat indiska och asiatiska oljor som sedan urminnes tider är kända inom ayurvedisk medicin. De nyttiga substanserna ger håret näring, kraft och glans. Hårvården innehåller koncentrerade och naturliga essenser som stärker håret och gör det spänstigt.
Den exotiska kollektionen India har avancerade sammansättningar, effektiva anti-aging-ämnen, antioxidanter och terapeutiska substanser som är anpassade till varje hårtyp. Med denna vårdande serie kan du vara säker på att håret får en behandling som gör det friskt, starkt och glansigt.
”24karat Hair”

R+Co

Grundades av stjärnfrisörerna Garren, Thom Priano och Howard Mclaren med otaliga ”covers” på de mest välrenommerade magasinens framsidor.
R+Co är en serie produkter fyllda av erfarenhet och attityd. Alla produkter är fria från parabener och sulfater. Dessutom är de vegetariska och glutenfria och utvecklas helt utan tester på djur.
Tack vare sin höga kvalitet, och att grundar trion är med i utvecklingen av produkterna från start så kan du känna dig trygg med att ha valt ett rättvist och samtidigt exklusivt märke.. ”Fair is faboulus”

American Crew

Gör produkter för män som bryr sig om sitt utseende – moderna män som kräver de bästa för hår, kropp och ansikte. För håret finns olika schampo, balsam och det väldigt populära vaxet för hårstyling. Men American Crew gör också hudkräm, rakkräm och duschtvål.
”For men who Cares”

Dermorganic

Filosofin som genomsyrar allt som företaget Dermorganic tillverkar lyder Less is More och med detta menas att endast de finaste, bästa och noggrannast kontrollerade ingredienserna används i deras hår-och hudprodukter. Resultatet blir enastående och ger dig den där friska hyn och ungdomliga håret som du alltid drömt om. Alla produkter är fria från skadliga tillsatser och är inte testade på djur, DermOrganics är nämligen ett företag som verkligen tar ansvar för att göra världen lite bättre.
”Care who Cares”

Färger vi använder oss av:

Vero K-pak Permanent Crème Color är den enda hårfärg som återuppbygger håret och samtidigt ger ett skimrande långvarigt resultat. Innehåller Quadramine Complex™ vilket ger en perfekt infärgning samtidigt som håret repareras.
Vero K-pak Chrome Demi-Permanent Crème Color är en ammoniakfri intensivtoning med glansfulla intensiva färger och optimalt djup. Innehåller Quadramine Complex™ vilket ger en perfekt infärgning samtidigt som håret repareras.

Back To Top